Politika zasebnosti

Pravilnik o zasebnost določa kako www.snailseeds.com uporablja in ščiti vse informacije, ki ste jih posredovali www.snailseeds.com med uporabo spletne strani. www.snailseeds.com se zavezuje, da bo ščitila vašo privatnost. V kolikor vas prosimo za podatke, s katerimi se lahko ugotovi vaša istovetnost, bodite prepričani, da jih bomo uporabili v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti www.snailseeds.com lahko pravilnik spremeni brez dodatnih obvestil. Predlagamo redno preverjanje te strani, da preverite ali vam pogoji ustrezajo.

Katere podatke zbiramo

Zbiramo lahko sledeče podatke:

  • ime
  • kontaktne informacije vključno z email naslovom
  • demografske informacije, kot so poštna številka in preference
  • ostale informacije povezane z anketami in ponudbami

Za izčrpen seznam piškotkov, ki jih uporabljamo si oglejte Seznam piškotkov.

Kaj počnemo z zbranimi informacijami

Te informacije potrebujemo za boljše razumevanje vaših potreb, s čimer vam lahko nato nudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Ostali razlogi med drugim vključujejo:

  • Knjigovodstvo.
  • Uporabo informacij za izboljšanje produktov.
  • Občasno lahko pošiljamo promocijska sporočila o novih produktih, akcijah in podobnem, za katera menimo, da bi vam lahko ustrezala. V nekaterih primerih vas lahko kontaktiramo tudi preko telefona, faxa ali po pošti.
  • Od časa do časa, bomo informacije uporabili tudi v raziskovalne namene trga.. V nekaterih primerih vas lahko kontaktiramo tudi preko telefona, faxa ali po pošti

Varnost in zaščita

Zavezani smo k zagotavljanju varnosti vaših informacij. Za preprečevanje nepooblaščenega dostopa do informacij smo uporabili efektivne fizične, elektronske in programske zaščite. Za dodatno zaščito, pa vse osebne informacije, ki jih podate ob nakupu tudi periodično brišemo.

kako uporabljamo piškotke

Piškotek je majhna datoteka, ki prosi za dovoljenje za namestitev na vašo napravo. Ko se strinjate, se datoteka namesti in pomaga analizirati promet oziroma vas obvesti ob obisku določene strani. Piškotki omogočajo, da se spletne aplikacije prilagodijo vašim potrebam. Spletne aplikacije lahko priredijo vsebino vašim potrebam in željam, z zbiranjem informacij o vaših preferencah.

Uporabljamo dnevnike prometa za identifikacijo strani, ki so v uporabi. To nam pomaga analizirati podatke o obiskih strani. in izboljševanju naše spletne strani v želji, da bo kar najboljše ustrezala vam, obiskovalcem. Te podatke uporabljamo izključno za statistične namene, nato pa so podatki odstranjeni iz sistema.

Piškotki ne omogočajo, da vam pripravimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki nam v nobenem primeru ne omogočajo dostopa do vašega računalnika ali kakršnihkoli informacij o vas. Lahko se odločite ali boste piškotke sprejeli ali zavrnili. Večina spletnih brskalnikov avtomatsko sprejme piškotke, vendar pa lahko to tudi onemogočite v kolikor bi želeli. Vendar s tem lahko povzročite da nekatere funkcije spletnih strani ne bodo več delovale.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave o drugih spletnih strani tretjih oseb. V kolikor uporabite te povezave in zapustite našo spletno stran, se morate zavedati, da nad drugimi spletnimi stranmi nimamo vpliva, torej tudi ne velja naš pravilnik o zasebnosti. Priporočamo vam, da na vsaki strani poiščete in preberete pravilnik o zasebnosti.

Nadzor nad vašimi informacijami

Lahko se odločite omejiti izpostavitev vaši osebni informacij z sledečimi ukrepi:

  • Kadarkoli vas spletna stran prosi za izpolnitev obrazcev, poiščite opcijo kjer lahko označite, da ne želite, da se vaši podatki uporabljajo v marketinške namene.
  • V kolikor ste nam v preteklosti že posredovali svoje podatke in sedaj želite, da vas ne kontaktiramo več, nam prosimo to sporočite pisno na info@snailseeds.com

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali, posredovali ali nudili tretjim osebam, razen v kolikor imamo vaše irecno dovoljenje oziroma tako od nas zahteva zakon. Vaše osebne informacje lahko uporabimo v promocijske namene za izdelke tretjih oseb, za katere bi menili, da so primerni.

Od nas lahko zahtevate podrobnosti o zasebnih podatkih, ki jih imamo o vas na podlagi Data Protection Act 1998. Za posredovanje podatkov bo potrebno plačilo. V kolikor bi želeli prejeti podatke, ki jih hranimo o vas nas prosim kontaktirajte na info@snailseeds.com.

V kolikor menite, da so nekatere informacije o vas nepravilne oziroma nepopolne, nam prosimo to takoj sporočite in jih bomo popravili.